میکروپیگمنتیشن
حتما همه ما میدانیم که یکی از مهمترین کاربردهای میکروپیگمنتیشن آرایش دائم می باشد که از آن می توان در افزایش زیبایی طبیعی چهره افراد استفاده نمود. از میکروپیگمنتیشن می توان برای زیبایی و قرینه سازی و پرپشت کردن ابروها، خط چشم دائم یا نیمه دائمی، خط لب و تقویت و یا تغییر رنگ لب ها استفاده نمود.
فرهنگ استفاده از میکروپیگمنتیشن در آرایش دائم در کشورهای مختلف جهان متفاوت می باشد .
در کشورهای اروپایی و پیشرفته میکروپیگمنتیشن برای بانوان صرفاً بدست آوردن زیبایی طبیعی برای افرادی که به عنوان مثال ابروهای کم پشت ، پراکنده و یا نبودن قرینه بین دو ابرو، کم پشت بودن مژه، محو بودن خطوط لب، نازک بودن لب و یا رنگ پریدگی لب استفاده می شود.
در کشور های اروپایی کاربرد بیشتر میکروپیگمنتیشن برای مردان برای اسکالپ سر میباشد . این درحالی است که انجام میکروپیگمنتیشن در اروپا در بین مردان رواج بیشتری نسبت به زنان دارد .
این در حالی است که در بسیاری از کشورهای عربی این کار طوری انجام می گردد که کاملاً مشهود به نظر برسد و یا در بعضی کشورهای افریقایی از این متد جهت ایجاد علائم و نشانه هایی بر روی صورت استفاده می شود .
هاشور ابرو
هاشور چیست؟
هاشور یک تکنیک است که توسط دستگاههای تاتو قدیمی نیز قابل اجرا است ولی با دستگاههای جدید میکروپیگمنتیشن به صورت بهتر و ظریف تر و ایمن تر انجام می شود و در اکثر موارد زمانی که میکروپیگمنتیشن به اصطلاح جا می افتد تشخیص مرز بین پیگمنت ها و ابروی خود شخص به سختی صورت می گیرد.
با استفاده از میکروپیگمنتیشن می توان تاتوهای قبلی ( چشم، ابرو و لب) را اصلاح و تبدیل به هاشور کرد.
با توجه به اینکه نسبت به تاتوها در عمق کمتری کاشته می شود (و در نتیجه امکان تغییر شکل، رنگ و مدل را به ما می دهد) نیاز به ترمیم دارد و تعداد جلسات ترمیم با توجه به موضع پیگمنت و داشتن تاتوی قبلی متفاوت است.
بابد و نباید های تاتو
در سال های اخیر تاتو همواره با بایدها و نبایدهای فراوانی مواجه بوده است. معضلات فرهنگی، ناهنجاری های اجتماعی و نگرانی های جدی مسئولین بهداشتی در خصوص انتقال عفونت و بیماری های واگیردار از جمله اصلی ترین دغدغه های استفاده از تاتو در کشور بوده است. درخواست های زیاد بانوان به منظور ترمیم ابرو، چشم و صورت،استفاده از آن را تبدیل به امری زیرزمینی اما رایج کرده بود.
در این راستا مسؤلین ذیربط در سازمان ها و نهادهای مختلف اعم از انجمن متخصصین پوست، دانشگاه های علوم پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان فنی و حرفه ای و اتحادیه های صنفی را بر آن داشت که با همفکری و تعامل نسبت به بررسی علمی و ارائه راه کارهای عملی مناسب برای حل این مسئله اقدام کنند.
ماندگاری میکروپیگمنتیشن
آيا مي دانيد آرايش دائمي چقدر مي ماند؟کسی نمي داند! علي رغم اين واقعيت كه چند سالی است که میکروپيگمنتيشن نوین و تاتوي آرايشي در اروپا و آمریکا صورت می گیرد، اما واقعیت این است که نمی توان زمان مشخصی را جهت از بین رفتن تاتو بیان کرد.
ماندگاری میکروپیگمنتیشن به عوامل زیادی بستگی دارد که در زیر چند عمل را برایتان آورده ایم
1- هنر میکروپیگمنتیشن کار و تکنیک انجام آن
2- دستگاه میکروپیگمنتیشن
3- جنس و کیفیت رنگ و طریقه ترکیب رنگ ها
4- ساختار پوست – رنگ پذیری پوست ” مهم است ” و یک مقوله جداست
5- سبک زندگی و محیط
6- تقسیم سلولی پوست مشتری
7- استرس و ترس مشتری
8- مواظبت و رعایت نکات بعد از انجام میکروپیگمنتیشن
9- دوران بارداری و حاملگی
محو شدن آرایش دائمی همچنين به عمق كاشت بستگي دارد. در بعضي از كشورها، از جمله آمريكا، رنگدانه ها در عمق بيشتري نسبت به اتريش كاشته مي شوند. اين امر به ماندگاري بيشتر مي انجامد.
در کشور ایران نیز برابر دستورالعمل های کمپانی های تولید کننده دستگاه های میکروپیگمنتیشن، کاشت رنگ در لایه های بالاتر پوست توصیه می شود.
برای
وارد این صفحه شوید
آرايش دائمي روي صورت هر روز در معرض هوا قرار دارد. از صورت مراقبت زيادي مي شود و پوست در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV) قرار دارد. بنابراين، مي توان فرض كرد با استفاده از مواد با كيفيت و تكنيك خوب حدود يك تا پنج سال ماندگاري وجود داشته باشد، به اين شرط كه براي هر فرد تكنيك و رنگي كه با طبيعت پوست او سازگار است انتخاب شود.
آرايش دائمي روي صورت به آهستگي اما به صورت پیوسته محو مي شود. تجربه نشان داده است كه محو شدن آرايش دائمي متضمن تغييرات زيادي است.